De sieraden en horloges van Danish Design zijn schitterend. Meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. Ze zijn prachtig, eenvoudig en heel goed draagbaar in het dagelijks leven. Danish Design lijkt eigenlijk wel op Denemarken. Ook schitterend zonder poespas. De naam is dus goed gekozen. Maar wist je dat Danish Design zijn oorsprong heeft in Nederland? Ons eigen koude kikkerlandje!

Danish Design vooral bekend van de horloges

Het merk Danish Design is vooral bekend van de schitterende horloges die ze ontwerpen. Prachtige horloges voor mannen en vrouwen. Draagbaar, elegant, tijdloos en gemaakt van staal of titanium. En juist die laatste twee zijn erg belangrijk. Of je een horloge kiest van staal of van titanium bepaal je natuurlijk nog steeds helemaal zelf. En eigenlijk maakt het bij de ontwerpen van Danish Design niet uit waar je voor kiest. Ze zijn allebei prachtig. Toch zijn er wat voordelen van titanium ten opzichte van staal: titanium is namelijk nog veel sterker en zal dus nog langer mee gaan. Titanium kan nog meer tegen stootjes en er zullen minder snel krassen op ontstaan. Ook zijn de horloges gemaakt van titanium erg licht om te dragen en zijn ze anti-allergisch. Toch zijn de Danish Design horloges van staal ook aan te raden. Want ook die zijn prachtig om te zien en fijn om te dragen. Aan jou de keus.

Danish Design maakt ook andere sieraden

Is een horloge van Danish Design al een echt sieraad om je pols, kijk dan nog eens verder op bovenstaande site. Dit merk ontwerpt nog veel meer soorten sieraden. Denk hierbij aan prachtige oorbellen, armbanden en colliers. Je kunt je eigen set samenstellen. Zo ben je altijd uniek in wat je draagt.

Danish Design online bestellen

Het online bestellen van sieraden vinden veel mensen toch nog een beetje eng. Komt het wel goed met mijn bestelling? Ik heb betaald, wanneer wordt mijn pakketje verstuurd? Wordt mijn pakketje wel verstuurd? Gelukkig kan je er bij bovenstaande webshop van uit gaan dat dat allemaal goed komt. Ze zijn officiële dealer van veel verschillende hoogstaande merken. Ze zullen er altijd voor zorgen dat jouw bestelling op de juiste manier bij jou wordt afgeleverd. Sterker nog: de levering is altijd snel en de verzending boven de € 49,00 is altijd gratis. Zo kan het dus ook. Je weet zeker dat je te maken hebt met een legitiem bedrijf. De sieraden zijn dan ook 100 % origineel.