Snel door bochten scheuren, lekker opvallen met een knalrode sportauto en meteen snel optrekken als u van huis wegrijdt of het stoplicht op groen springt. Of met het hele (samengestelde) gezin in de auto passen, inclusief vakantie spullen, bagage en zelfs een of meer kinderstoelen. Met een Fiat private lease kan het allemaal snel en makkelijk.

Voordelen van een Fiat private lease

Je kan tegenwoordig nog maar moeilijk om leasen heen. Eerst was het alleen weggelegd voor zakenmensen en kon je slechts leasen bij je bedrijf of je baas. Maar met de private lease kan iedereen gebruik maken van de voordelen. Met een Fiat private lease heeft u een gloednieuwe Fiat voor zolang u zelf bepaalt voor een vast maandbedrag. Dit scheelt al een heel stuk met kopen omdat je niet één klap op je portemonnee of een hap uit je spaargeld krijgt, maar per maand een kleiner bedrag uitgeeft. Voor gezinnen of mensen die niet veel verdienen is een Fiat private lease een ideale kans om met wat minder geld toch in een mooie Fiat te kunnen rijden.

Ook zitten er in het maandbedrag vaak allerlei kosten inbegrepen. Dit betreft bijvoorbeeld reparatie- en onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, winter- en zomerbanden, schadeherstel, pech hulp, en vervangend vervoer. Op deze manier komt u met een Fiat private lease dus nooit voor financiële verassingen te staan.

Waarom een Fiat private lease?

Als je een Fiat wil rijden maar er het geld niet voor hebt om er een te kopen levert een Fiat private lease je veel op. En gezien Fiat een breed assortiment aan auto modellen maakt, verkoopt én leaset, is er dus voor ieder wel wat wils te vinden. Omdat je zelf kunt bepalen hoe lang je leaset en van tevoren inschat hoeveel kilometers je gaat reizen is het handig voor allerlei situaties: al wil je gewoon een maandje lekker hard over de weg scheuren met een sportieve Fiat, heb je een grote auto nodig voor een familievakantie of ga je normaal met het openbaar vervoer maar moet je tijdelijk een stukje verder – met een Fiat private lease is het zo opgelost.

Met een Fiat private lease rijd je dus zo in een prettige nieuwe auto, waar je hem ook voor nodig hebt. Met alle kosten inbegrepen, een van tevoren vastgelegd maandbedrag en een geschat aantal te rijden kilometers kom je met een Fiat private lease nooit voor verrassingen te staan die het kopen van een auto misschien wel met zich mee kan brengen.