Wanneer je erover nadenkt om je tuin te veranderen, denk dan ook eens na over een nieuwe schutting. Bijvoorbeeld zo’n prachtige Hillhout schutting.  Met een Hillhout schutting scherm je je tuin goed af van die van de buren en toch heb je nooit het gevoel dat je opgesloten zit in je eigen tuin. De schuttingen zijn namelijk een lust voor het oog. En door de verschillende soorten schuttingen zit er altijd eentje bij die precies in jouw tuinontwerp past.

Een dichte Hillhout schutting

Wanneer je bijvoorbeeld langs een drukke weg of druk fiets-/wandelpad woont, is het wel fijn om een dichte Hillhout schutting te plaatsen. Deze schuttingen zijn gemaakt van hoge kwaliteit planken en hoeven niet geschilderd of gebeitst te worden. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om dat wel te doen. Kies dan een kleur die ook voorkomt in je huiskamer of keuken. Zo wordt deze Hillhout schutting echt onderdeel van je buitenruimte. Voor een speels effect kun je ervoor kiezen om de eindstukken van de schutting te laten aflopen. Zo wordt de schutting wat minder één massieve muur.

Een open Hillhout schutting

Je kunt er ook voor kiezen om een open Hillhout schutting te plaatsen. Deze schutting wordt ook wel trellis genoemd. Hier kun je prima klimplanten tegen laten groeien. Deze Hillhout schutting kan ook goed gebruikt worden als “room-diveder” in je tuin. Je creëert dan diverse tuinkamers, maar door de open structuur van de schuttingdelen blijft de tuin wel prima te overzien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een dichte schutting een deel “open” te laten en dit deel te laten begroeien met mooie klimplanten. Zo heb je variatie in je schutting, zonder dat het veel moeite kost.

Een Hillhout schutting combineren met Hillhout deuren

Je wilt natuurlijk wel je (achter) tuin in en uit kunnen. Daarom zijn er verschillende deuren en poorten verkrijgbaar die goed gecombineerd kunnen worden met je Hillhout schutting. De kwaliteit is zoals je mag verwachten, prima. De deuren, poorten en het deurbeslag zijn ook allemaal via de site verkrijgbaar. Als je de smaak te pakken hebt, neem dan nog eens een uitgebreid kijkje op de site. Je kunt met Hillhout tuinhout alle kanten op. Denk dan aan speeltoestellen, carports, tuinhuisjes, schuurtjes, complete meubelsets en noem maar op. Ook kun je er altijd voor kiezen om je eigen ontwerp te maken. Hiervoor kun je gemakkelijk losse planken en accessoires aanschaffen via de site.