Sporten. De één haat het, de ander is er gek op. Maar we weten allemaal dat sporten goed voor je is. Daarom kun je in Sportschool Amsterdam 7 dagen per week terecht. Op werkdagen is Sportschool Amsterdam geopend van 7.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt dus zelf plannen wanneer je gaat sporten, er is altijd een tijd te vinden die in jouw drukke planning is in te passen. Ook voor groepslessen kun je 7 dagen per week terecht. Op het duidelijke rooster op de site vind je alle tijden van de diverse trainingen.

Sportschool Amsterdam, ook voor pilates en yoga

Bij het horen van het woord sportschool denk je al gauw aan de fitnessruimte waar sterke mannen en vrouwen met gewichten lijken te gooien. Toch hoort ook échte ontspanning thuis bij de sportschool. Bij Sportschool Amsterdam kun je bijna alle dagen deelnemen aan verschillende groepslessen pilates en yoga. Het maakt niet uit wat je niveau is, er is altijd een les die bij je past. Je mag bij Sportschool Amsterdam een les altijd gratis bijwonen voor je je inschrijft, zo spring je niet helemaal in het diepe.

Bijzonder bij Sportschool Amsterdam: eGYM

Wil je graag sporten om je conditie op te bouwen, maar heb je geen zin om iedere week uren in de sportschool door te brengen? Bij Sportschool Amsterdam kun je je inschrijven voor eGYM. Dit is een speciaal programma van 8 apparaten dat je in 30 minuten per keer afwerkt. Dus binnen het uur sta jij, getraind en al, weer buiten. De eGYM van Sportschool Amsterdam werkt geweldig doordat de apparaten maar één keer hoeven te worden ingesteld voor jou. Daarna worden je gegevens opgeslagen op een speciaal polsbandje. De apparaten lezen de volgende keer dat je komt dat bandje en zullen zich automatisch instellen voor jouw training. Wanneer de apparaten signaleren dat je vooruit gaat, wordt de weerstand automatisch aangepast. Je hoeft dus nergens meer over na te denken, maar “valsspelen” kan dus ook niet meer.

Onder de zonnebank of in de sauna bij Sportschool Amsterdam

Voor een klein bedrag kun je een abonnement voor de zonnebank afsluiten bij Sportschool Amsterdam. Voor de gewone zonnebank of het speciale turbo-exemplaar. En nog mooier, bij deze sportschool kun je gratis gebruik maken van de infrarood sauna! Heerlijk om even bij te komen na zware inspanning. Deze infraroodsauna’s vind je in de kleedkamers. Er is er dus één voor dames en één voor heren.